Op Boerderijbezoek

Boerderijbezoek (enkel op afspraak)

Kom met de klas, voorziening of groep op bezoek. We geven een rondleiding op de boerderij waarbij jullie actief betrokken worden bij het boerderijgebeuren. Jullie kunnen mee de dieren voederen, eitjes rapen, naar de kunstjes van de geiten kijken en onder toezicht dieren aaien en een paard borstelen.Daarna kunnen de kinderen kunnen zich uitleven met de aanwezige fietsen, steps of gocarts en spelen in de speeltuin met rolstoeltoegankelijke speeltoestellen. Op aanvraag kan je ook gebruik maken van onze rolstoelfiets, driewielers en steps voor volwassenen.

WIST JE DAT? - Je hier een soort van wereldreis kunt maken?  Onze dieren zijn van oorsprong afkomstig uit: Frankrijk, Duitsland, Italië, Shetlandeilanden, China, India, Chili, Verenigde Staten, Ierland, Kameroen, Australië, Indonesië. - We dieren hebben met: 5 tenen, blauwe oren, zwarte tong, een snor, groene eieren? Kom er alles, en nog veel meer, over te weten tijdens een bezoek aan onze boerderij.
Maak kennis met alle dieren.

Schoolbezoek  (maximum 50 kinderen)

9-15 uur
11 euro per kind, waterijsje inbegrepen

Jullie brengen zelf een lunchpakket en drankje mee (water is vrij verkrijgbaar).

Groep, voorziening, rusthuis.

Bezoek met rondleiding van 1,5 à 2 uur per groep van 10 personen = 8O euro

Vanaf 10 personen kunnen wij pannenkoeken en koffie of thee voorzien aan 8 euro per persoon.

Knuffeluurtje 1 op 1

30 euro

Wil je even ontspannen en tot rust komen in de nabijheid van onze dieren? Reserveer dan je persoonlijke knuffelsessie via hoevemegusta@telenet.be

OM DICHT BIJ DE DIEREN TE KUNNEN KOMEN, ZIJN GESLOTEN SCHOENEN VERPLICHT!

Laarzen zijn geen overbodige luxe! Ook bij regenweer gaat dit bezoek door.